Snart Midsommar!

Ingela skriver idag….. Nu närmar sig midsommarhelgen och idag har jag tagit semester från mitt ”riktiga” jobb för att jobba på Strömsnäs-campingen istället. Midsommarhelgen är den helg när vi har som mest att göra och när man önskar att allt fungerar som det ska.

Vi har haft fullbokat sedan ett bra tag sedan och det är ju glädjande även om det är tråkigt att behöva säga Nej till alla som ringt de senaste veckorna för att få en plats här. I eftermiddag kommer gästerna och då ska Irene och jag stå i receptionen och ta emot alla och då gäller det att allt går som man har tänkt sig.

Igår krånglade strömmen igen men kom tillbaka efter ca 15 minuter. I tisdags kväll var strömmen borta i hela fyra timmar och det är inte så kul. Har hört att el-problemen varit runtom i Skaraborg men vi håller tummarna för att det ska fungera nu.

Vi har förberett bingopromenad, lotterier, chokladhjul, björkdekorationer och midsommarstång. Nu hoppas vi på bra väder (åtminstone uppehåll) så ska det nog ordna sig.

Vi önskar er en riktigt GLAD MIDSOMMAR!

 

3 Responses to Snart Midsommar!

  1. Stefan Björk skriver:

    Glad midsommar till alla på Er fina camping, hoppas väderprognoserna stämmer 🌤🇸🇪👍
    Hälsa Mikael att är dags för Viken runt i sommar 💪

    Stefan Björk

    • Anonym skriver:

      Tjena på dig,
      Glad midsommar på er med. Ja en sväng runt sjön tycker jag absolut att vi ska få till i sommar. Men jag måste helt klart träna några pass till innan:-) Kroppen är inte i superform nu för tiden. Titta gärna förbi campingen någon dag

      / Micke

      • Anonym skriver:

        Tjena!
        Ja, tittar förbi någon dag i sommar. Vore trevligt att få med några fler runt Viken, vi får jobba på det.
        /Stefan

Lämna en kommentar