Vallning i Vinter

Jag får en hel del frågor ang vallning. Det kan vara frågor om vilka vallamärken jag använder och när man ska använda klister alt burkvalla. Vilka parafiner som är bra, vilken struktur man ska ha mm. När snön kommer så kan jag säkert svara på alla era frågor och hjälpa till med vallningen.

För er som inte är lika intresserade av att fixa allt med skidorna utan kanske hellre bara vill åka på dom.

För er så har jag ett förslag/ide: Det är så att jag hade tänkt starta upp en valladag där jag kan göra rent och valla upp era skidor inför veckans skidåkning.

Det kommer att gå till på det sättet att på söndagar så kan ni lämna in skidorna till mig så gör jag rent dom och fixar till glidvallningen och ett grundlager fästvalla som förhoppningsvis ska fungera de första dagarna i veckan. Då kommer ni bara att behöva lägga på lite extra fästvalla under veckan. Sedan när söndagen kommer så kan ni lämna skidorna till mig igen och jag gör rent dom och fixar till dom igen. För detta så har jag tänkt att ta ut en kostnad på ca 500 kr/mån. Jag tror att det kommer vara en ganska bra lösning för er som inte vill valla så mycket utan bara åka skidor. Jag lovar att för er som inte lägger ner någon tid på vallning kommer att märka stor skillnad på hur era skidor glider efter det att jag gjort i ordning dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: