Silvermedalj

Nu är första loppet klart – 10 km klassiskt. De åkte 3 varv på en bana som var 3,3 km och det var någon plusgrad och riktigt mycket sol faktiskt. Micke hade främst en fight med en kille från Nacka och det var väldigt jämnt. Jag stod så att jag kunde ta tider på 3 ställen per varv så det var lite körigt. Efter första varvet ledde Micke med 5 sekunder och på andra varvet ökade han lite och hade 7 sek tillgodo som mest. När tredje varvet började så var han ganska trött och Nacka-killen tog in sekund för sekund. När det var 1 km kvar så låg han några sekunder efter och tendensen var inte så bra. På upploppet så insåg jag att det var kört med guldet men en fin silvermedalj blev det och det är grymt.

Marginalen till guldet blev till slut 14 sek och Magnus Andersson heter killen som tog guldet och han åkte fort och jämnt över hela loppet. Ner till tredjeplatsen var det dryga halvminuten.

Själv är jag riktigt trött efter att ha tagit tider och räknat i huvudet och sprungit, hoppat och hoppats. Åh, vad man vill hjälpa till och kämpa det sista och vad man tittar efter en blåklädd skidåkare som man vill ska dyka upp i spåret när man tar tid.

Nu är vi på hotellrummet på Kilsbergen som ligger direkt i anslutning till skidstadion. Micke är i duschen och jag har bokat middag i restaurangen – det blir hjortytterfilé med potatisgratäng och rödvinssky. Det är han värd, min silvermedaljör!!

Här kommer lite bilder. Det första fotot är INNAN loppet och de två andra är EFTER loppet – men det förstod ni kanske själva.

GetAttachment.aspx GetAttachment-1.aspx GetAttachment-2.aspx

2 Responses to Silvermedalj

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Grattis till silvret! GULD på 30 km nu 😉

  2. Mikael skriver:

    Tack så mycket! Det blev ett silver även i dagens lopp. Får acceptera att killen som vann är bättre tränad – just nu. Jag kommer igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: