Vårdag på Billingen

Det var en helt fantastisk skiddag på Billingen idag. Det var ca – 3 grader och strålande solsken. Solen värmde riktigt skönt. Det blev ett lugnt pass där jag mest stod på stadion och tittade på alla som åkte förbi. Det är rätt skönt att stå där och titta och prata med en del som kommer åkande. Nu tror jag i alla fall att det var sista passet för säsongen. Jag har i och för sig sagt det tidigare, men det har ju varit så bra skidväder så det har inte gått att hålla sig härifrån. Men det finns fortfarande en del IFKare som inte har gett upp säsongen än. Jag stötte på bl.a Steinar, Jörgen. Lotta. Urban, Jonas från IFK + en del andra som jag kände. Jag tycker att det är riktigt skönt när snön ligger så här länge. Det är ju den här tiden på säsongen som det kan vara sååååå fint skidföre.

Men nu känner jag att jag skulle vilja komma igång med golfen. Jag har ju bokat in en golfresa till Polen över kristiflygare och då hade jag hoppats på att komma ut någon runda här hemma innan, men det ser lite mörkt ut nu. Det är väl inte så många skidåkare som spelar golf så de har väl lite svårt att förstå att jag vill bli av med snön nu, men Steinar förstår för han spelar ju också golf:-)

Sedan var det dags för TV-tittande och finalen i Falun. Kalla gjorde ett bra lopp och kom på pallen men i herrloppet var det bara norrmän så långt man såg. Vet inte riktigt vad Sverige ska göra för att komma upp i Norgeklass framöver – de verkar ha hur många bra skidåkare som helst.

bild-5bild-6bild-7

One Response to Vårdag på Billingen

  1. Steinar skriver:

    Håller med dig Mikael om att det börjar bli dags för golfen nu, men det är faktiskt också skönt att åka skidor nu när det bjuds på ett sådant vackert väder:-) Kluven!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: