Söndag

Ja då var det söndag igen. Idag startade dagen med en god frukost sedan bar det av till P4 för att köra ett rullskidpass. Vi var två  som stack iväg ut på en tremilsrunda. Det blev Varolarundan ihop med Leif. Jag har funderat en del på det här med att köra Klarälvsbanan på rullskidor Karlstad – Hagfors. Men det är så svårt att få till en bra helg. Lite funderingar har jag på helgen efter midsommar 29 Juni. Men inget är bestämt än. Det får i så fall bli att man startar på morgonen och kör till Hagfors och sedan tar bilen hem igen. Då klarar man av allt på en dag. Skulle vara kul om vi blir några personer som vill åka.

På eftermiddagen blev det en golfrunda ihop med Ingela och tyvärr så förlorade jag idag också, hmmm…vad har hänt?? (Ingela är i grym golfform just nu, Ingelas kommentar).

Imorgon bär det av till Göteborg där jag ska tillbringa veckan på jobb. Hoppas att kunna åka något rullskidpass där också.

Våra vänner är på kusten och skickade denna bild på dagens fångst. En berggylta på 700 g och en bergstorsk på 1,2 kg. Hm, jag hade velat vara med där och håva in dessa bestar.

Fiskefångst

Fiskefångst

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: