Golfrunda

Idag hade vi planerat in en golfrunda. Lagom till den inbokade tiden började det regna och se ganska mörkt ut på himlen. Det var i alla fall uppehåll när vi startade rundan och sedan droppade det lite grann under rundan, men helt okej. Under de tre sista hålen så ökade regnet men svenska golfare är vana vid att spela i regn så det var bara att köra på.

Mycket knott blev det men vi sprayade på oss alla medel vi hade med oss i golfbagen. Jag lyckades slå Micke – igen! Jag bryr mig inte så mycket men Micke tycker det är viktigt att vi tävlar när vi spelar men nu har jag vunnit 3 av 4 av de senaste rundorna så han är inte lika fokuserad på att vi ska spela om något viktigt längre, som glass t ex.

Imorgon är det fredag och då ska vi till golfklubben på grillbuffé är det planerat. De har grillbuffé på fredagarna nu under sommaren för alla och maten där är riktigt god. Annars är det mycket som ska hinnas med i helgen – golf, besök hos vänner, flytthjälp till Johanna, göra fläderblomssaft och träning. Hoppas på sol och värme i helgen!

Väntar lite vid hål 9

Väntar lite vid hål 9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: