Annorlunda träningspass

Idag vaknade vi och vädret verkade helt perfekt. Varmt och soligt redan på morgonen så vi gick in och kollade hur det såg ut med bokningar på Skövdes golfbana och fick en tid redan 8.51. Helt perfekt runda med nästan ingen väntetid så vi gick runt på 3, 15 och det är (tyvärr) inte så vanligt idag. Brukar ta minst 4 timmar annars. Micke spelade som en maskin första 9 hålen och hade många poäng och jag var också nöjd och gick på mitt hcp. Resterande 9 hålen gick hyfsat men inte lika bra. Micke vann över mig – bäst att jag skriver det.

Sedan åkte vi hem och åt rester till lunch och skulle tänka på vad vi skulle träna idag. Då ville Andreas spela tennis så det hakade Micke på och efteråt skulle de träna styrka  på utegymmet. Jag tänkte att jag skulle hänga på när det blev dax för styrka. Så efter ett tag joggade jag ner till P4 och såg lite på tennismatchen. De var rejält trötta efter tennis och styrka i sommarvärmen. Ett bra pass blev det för dem och kul med något som man inte utövar så ofta annars (tennis). Tror Micke får rejält med träningsvärk imorgon med alla start/stopp som det är i tennis.

Hem och grilla igen såklart. Kött, egen potatis och sås och sallad. Nu är det EM-match, Sverige – Finland och rabarberpaj med vaniljsås.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: