På G igen

Efter att varit sjuk och inte kunnat träna så börjar kroppen så smått friskna till. Det har varit riktigt tråkigt att inte kunna träna som jag hade planerat. Jag hade planerat in att köra mycket långpass på förmiddagarna på min semester, men en envis sjukdom satte stopp för alla dessa planerna, tyvärr. Nu äntligen börjar jag friskna till. Jag har inte kört ett pass på nästan två veckor nu. Men på söndag förmiddag så kommer jag förhoppningsvis att ge mig ut på första passet igen efter uppehållet. Det blir troligtvis ett rullskidpass i riktigt lugnt tempo. Om någon vill följa med så går det bra. Jag hör av mig i morgon kväll med tid o plats i så fall. Det man ska lära sig när man gör sina träningsprogram för säsongen. Det är att förlorad träning är förlorad, dvs man ska inte försöka att träna ikapp de timmarna man tappat genom att t.ex öka träningsdosen. Detta brukar oftast sluta i mer sjukdomar eller skador.

Under sjukdomstiden så har jag mest legat i soffan och slappat ( Tyckt synd om mig själv ). Jag har även gått en promenad en dag och det var tillräckligt för att bli helt slut. Men det är bara till att ta upp träningen igen och försöka att få till en bra höst. Min höst kommer att förhoppningsvis att innehålla träning utan avbrott och någon rullskidtävling och någon sväng till Torsbytunneln. Vore kul om vi blir några stycken som kan åka dit.

Några turer med båten har det också blivit under dessa veckor och det är härligt. Vädret denna semestern har ju varit helt oslagbart och svensk sommar när den är som bäst. Idag har vi gått en golfrunda i Falköping och imorgon ska vi köra en greensometävling där. Idag gick det riktigt bra och hoppas vi kan prestera bra imorgon också.

Micke på promenad - ovanligt.

Micke på promenad – ovanligt.

Båt och sommar - härlig kombo!

Båt och sommar – härlig kombo!

4 Responses to På G igen

 1. Niklas Solsjö skriver:

  Aah Torsby vore fint! Jag ska göra ett försök att hänga med om du åker!

 2. Niklas Solsjö skriver:

  När har du tänkt att Torsbyresan skulle gå av stapeln? November? Jag har förankrat detta här hemma så jag är på om det blir av:) Kan säkert få med ett par till om det skulle behövas.
  IFK arrangerar inga sådana här lägerresor eller?

  • Mikael skriver:

   Tjena, Denna resan är tänkt att vara tor-sön Va 46. Det är IFK som kommer att arrangera denna. Jag ska ta reda på lite mer info om den. Jag kommer nog även att åka upp ytterligare en gång till tunneln. Om det blir innan eller efter denna resan vet jag ej än. Det är roligt om du vill hänga med

   • Niklas Solsjö skriver:

    Det låter fint! Jag håller koll på hemsidan så får vi se om det dyker upp någon info. Kan jag inte då så hänger jag gärna med dig upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: