Cykelpass

Idag har jag kört första cykelpasset sedan i våras. Det blev ett landsvägspass. Jag och Ingela skulle hälsa på hennes mamma i Töreboda och det var då som jag tänkte att jag kan ju ta cykeln dit och så gjorde jag. Det gick förvånansvärt bra. Jag hade sidvind hela tiden, men jag tryckte på så mycket jag kunde hela vägen. Jag fick kramp i låret sista kvarten och fruktansvärt ont i baken. Att det ska vara så svårt att göra dessa sadlar sköna. Men min snitthastighet blev 34,1km/tim och det var 45 km till Töreboda. Jag hann i alla fall före Ingela till Töreboda. När hon kom farande i bilen satt jag redan på trappan och väntade på henne.

Efter detta passet så bjöds det på Tacos och till dessert blev det hembakad vinbärskaka med glass, mums…Sen blev det bil hem i alla fall.

Nu har jag även hunnit med att hjälpa Marcus med att byta hjul på hans Elpexskidor. Han har köpt nya tvåor som var lite ”knöliga” att få dit. En del axlar kan fastna ordentligt och vara lite svåra att få bort, men detta löstes efter lite lirkande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: