Vilomåndag

Idag har jag lågkaloridag och ingen träning. Körde i alla fall mag-appen och den är riktigt jobbig – prova den! Micke är i Gbg och dåligt med möjlighet att träna då han bor på ett hotell utan gym.

Nä, får väl ta fram vårt senaste inköp av bok ”Längdskidåkning för dig”. En bok av Erik Wickström som handlar om teknik, inspiration, träningsprogram, prylguide och Vasaloppstips. Finns också korta intervjuer med personer som åker skidor på olika nivåer. Finns också en DVD med 90 min instruktioner som följer med boken. Denna bok kan ni beställa på Runner’s World:s hemsida. Erik W har en riktig intressant blogg som ni kan läsa: www. erikwickstrom.se.

Imorgon blir det gymmet för min del och det blir bra. Känner mig trött och öm i rygg och nacke på grund av att jag har burit dataväskan i jobbet för mycket. Jag måste ta tag i pausgympan på jobbet igen – himla bra att röra på sig när man ha skrivbordsjobb. Vi har flyttat kontoret och jag har inte hittat någon bra plats att ha gympa på. Men, dax att fixa det! Det är viktigt att röra på sig i vardagen. Jag går i trappor på jobbet istället för hissen och det finns mycket vardagsmotion som man kan ta till.

Här är boken:

Längdskidåkning för dig

Längdskidåkning för dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: