En heldag på Billingen

Idag så har jag tillbringat min dag till stor del på Billingen. Det började med att Emil och jag hjälpte Sporthyra med lite info hur en spannmätare fungerar. Efter detta så instruerade vi i lite vallakunskap.

Sen så blev det till att byta om för ett träningspass på konstsnön. Idag var det nyspårat och riktigt hårda och fina spår. Jag tror att det var rekordmånga som åkte skidor idag. Det var i stort sett en lång rad åkare runt hela spåret.

Efter detta pass bar det iväg hem för lite mat och lite slappande hemma innan jag skulle upp igen för att hålla i en tekmnikkurs. Jag hade inbokat en kurs med tre damer. Vi gick igenom stak och diagonalteknikens alla konster. De var mycket lyhörda och snappade upp det mesta som jag sa. Det är roligt när man märker att de lyssnar och försöker. Lycka till nu framöver i spåret:-)

Nu ikväll har vi suttit med datorn uppkopplad mot TVn för att titta på Websändningarna från Tour de Mösseberg. De har verkligen lyckats med dessa sändningar. Jag tror det är de bästa websändningar jag sett. Grattis Falköping!

http://www5.idrottonline.se/FalkopingsAIKSK-Skidor/TourdeMosseberg/TourdeMosseberg2014/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: