Stormigt…..

Imorse var det riktigt kallt att promenera till jobbet. Termometern visade visserligen endast på -5,5 grader men vinden var ju inte att leka med. Iskallt, kändes det som…..

Idag gick jag till gymmet och försökte köra övningar som inte belastade knäet. Det var inte helt lätt men jag körde armar, rygg och mage och lite stakmaskin det sista. Det var mycket folk på gymmet och jag antar att det var den kalla vinden som fick folk att träna inomhus. Knäet är lite bättre men inte bra nog att åka skidor. Men jag litar på att två dagars vila gör mig fit for fight igen till helgen.

Nu närmar sig OS också! Det ska bli så himla spännande att se hur det går för våra svenska idrottare! Hoppas bara att Viasat fixar att göra en schysst sändning så att det inte blir massa reklam hela tiden. Personligen tycker jag SVT-kanalerna gör överlägset bäst sändningar och har svårt att acceptera att det nu inte är självklart att de stora sporthändelserna sänds där utan i reklamfinansierade kanaler.

Var inne och tittade på Spårstatus för att se om någon åkt milen eller femman under senaste dagarna men det var inte många som skrivit några kommentarer. Är det någon som kan ge mig lite feedback på om de är OK att åka? Jag hoppas det blir lite snö nu så att spåren fylls på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: