Silver i SM

I eftermiddags ringde en glad men mycket trött Micke och berättade att han lyckats med att ta ett silver i dagens lopp på 10 km klassiskt. Lite matt i kroppen men utan förkylningssymtom så kämpade han till sig en medalj som var hans mål med SM:et. I och med att Masters (SM för äldre än 35 år) går i Sundsvall är det inte lika många deltagare som förra året men det var riktigt tufft motstånd i Mickes klass. I år gjorde han debut i Herrar 50 efter att ha kört i 45-års klassen förra året. Kul och jag tror att detta var en bra kick för att få inspiration inför nästa års vinter. Grattis Micke!!

Själv var jag och simmade kl 6.30 imorse och det gick väl OK. Det var mycket folk som simmade och jag vill helst ha lite glesare på banorna så man slipper simma om och bli omsimmad hela tiden. Men jag måste ju träna simning också eftersom jag upptäckte häromdagen att det ingick ett simlopp i Regionklassikern. Hade lyckats missa detta och blev lite förskräckt eftersom simning inte är någon favoritgren för min del.

Ikväll har jag varit i Moholm och planerat nästa tjejträff i vår. Hm, inte alltid lätt att hitta på någon bra aktivitet som ska passa alla men vi ska nog komma på något.

I OS gick det lika bra som vanligt och man börjar nästan bli bortskämnd med alla medaljer. Såå himla kul och väl unt att Daniel Richardsson äntligen fick en medalj. Han har kämpat i många år och denna säsongen speciellt med allt som hänt honom. Riktigt bra gjort och jag blir varm i hjärtat och känner glädje över att han fick lyckas.

Imorgon väntar damstafetten och Norge är väl solklara segrare. Men sedan hoppas jag SVerige är med och slåss om medaljerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: