Imorgon gäller det!

Nu har jag kollat YR för femtionde gången eller nåt….. -4 och snö på förmiddagen och 0-gradigt och blötsnö/regn efter lunch. Gäller att åka så snabbt det bara går alltså så att jag slipper blötsnön. Jag som drömde om -5 och en sol som värmer, perfekta spår och massa glada människor. Hm, eftersom det inte går att påverka vädret så får man förhålla sig till läget istället och inte ödsla negativ energi.

Jag tänker nu så här att det är endast 30 000 meter som jag ska åka. För varje stavtag så kommer jag närmare målet och redan efter 11 000 meter kommer mitt första delmål, Hökberg. Där kommer en liten belöning i form av vätskekontroll och bullar. Efter ytterligare 10 000 meter så kommer nästa etapp som är Eldris som har samma generösa utbud av påfyllning av energi. Nästa mål är faktiskt det riktiga målet – Mora – efter 9 000 meter. 9 km är ju faktiskt ingenting (hm) så tar jag mig bara till Eldris så klarar jag detta. Tror det är en bra strategi med delmål så det kör jag på.

En annan motivationsfaktor är min medtävlare och son som startar i samma grupp. Jag vill INTE komma för långt efter och egentligen – eftersom jag vet att han inte läser min blogg – vill jag kunna ge honom en match i alla fall. Kanske kan ge mig lite extra kämpaglöd åtminstone.

Kära bloggläsare, håll alla tummar och tår för oss imorgon – det lär vi behöva. Resultatet får ni se imorgon, alternativt på lördag om jag inte orkar på fredagskvällen.

Skidåkare i massor

Skidåkare i massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: