Nu är OS över för denna gången

Ja, då är OS över för denna gången. Det blev ett OS med mersmak och 15 medaljer totalt till Sverige och 11 av dom togs av längdåkarna:-) Det kommer att kännas lite tomt så här direkt efter att OS är slut. Man har blivit van vid att ha TVn på hela dagarna med OS kanalen.
Men nu är det vardag igen och 4 års hård träning för alla atleter till nästa OS.
Det vi har att se fram emot är ju VM i Falun nästa år. Då ska jag se till att få biljetter till något av längdåkningens lopp.

När det gäller min egen träning så har jag kört ett pass idag. Det var ett pass med 3 plusgrader och blåst. Men mina skidor gick faktiskt riktigt bra och kroppen kändes helt okej. Jag körde ett par varv ihop med Josefin och några varv ihop med Mattias Häggblom. Josefine ska åka J-SM i vecka 10 så det gäller att träna på så att formen är god.
Men om vädret ska vara så här milt och med den blåsten så kommer även konstsnön att få ge vika och försvinna. Det är lite tidigt tycker jag. Det bör gå att åka skidor åtminstone ett par veckor i Mars.

När det gäller TV tittandet idag så har det blivit ett antal timmar framför burken. På morgonen var det ju 5 milen och på em var det hockeyn. Det måste varit fantastiskt för ryssarna att få en trippelseger på femmilen och svenskarna gjorde samtliga ett bra lopp. Hockeyn kändes sådär och svenskarna verkade lite loja och okoncentrerade eller så var bara Kanada så mycket bättre. Just nu är rubrikerna om Niklas Bäckström och hans eventuella doping. Jag hoppas verkligen att det är en allergimedicin som det står i tidningarna och att han tagit denna i många år utan anmärkning. Man blir ganska luttrad mot alla förklaringar som brukar ges efter men jag hoppas att detta stämmer för det vore fruktansvärt att en svensk skulle dopat sig. Sverige som är ett föregångsland här.

I helgen har jag vallat skidor åt åkare som ska åka Öppet spår och Vasaloppet. Det verkar bli plusgrader och då är det ju klister som gäller. Hoppas det kommer fungera bra och lycka till i veckan!

Josefine in action

Josefine in action

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: