Snart är det helg! (och golfpremiär)

Idag är Micke iväg på möte med IFK-gubbarna…. Då brukar det vankas kokt korv med bröd och fika. Hm….hoppas de beslutar något bra också!

Jag har jobbat intensivt idag men lyckades övertala mig själv att ta ett 45 minuter styrkepass på gymmet trots att det var väldigt frestande att gå direkt hem när Andreas sms.ade att maten var klar. Men nu känns det skönt efteråt att jag tränade innan jag gick hem. Nu har vi ätit och jag har veckohandlat och plockat in i kyl, frys och matkällaren. Vi gör nästan alltid en veckomatsedel och handlar allt på en gång. Det är så himla skönt att slippa stå efter jobbet när man är trött, och fundera på vad man ska ha till middag och sedan ge sig iväg och handla. Nä, matsedlar spar verkligen tid och pengar!

Nu är jag trött och ska se Halv åtta hos mig. Jag gillar verkligen det programmet men Micke tycker oftast det är tråkigt. Jag kan hålla med om att det är många matlagningsprogram som går men vissa av dem tycker jag ger bra inspiration till vardagsmatlagningen.

Ikväll fick vi mail om att Södra banan öppnar imorgon eftermiddag i Skövde. För er som inte spelar golf så är det den stora banan med 18 hål som är Södra banan. Norra banan – 9-hålsbanan – är öppen året om men inte lika rolig som den andra. Så nu blir det golfpremiär för mig i helgen. Hoppas på att svingen sitter som den ska och att solen skiner på oss.

Skövde är känd för sina stora greener

Skövde är känd för sina stora greener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: