Tufft träningspass + Mingelkväll

Igår efter jobbet så har jag hunnit med att både träna och mingla. Träningen var en av de tuffaste denna säsongen. Inte för att det var någon speciell sträcka, utan för att värmen var tuff. Jag körde ett tremilspass och sista halvtimman blev jag riktigt matt i kroppen. Det var 30 grader och stekande sol. Detta gjorde att kroppen helt tog slut. Det blev en tuff sista halvtimma.

Efter träningen var det till att hämta sig för vi var inbjudna på Hennings 90 års fest. Hennings är en fin klädbutik som vi har här i stan. Det var kavaj som gällde. När vi kom dit bjöds det på bubbel och mingel. Efter en stund så kom det fram en hel del smårätter. Det bjöds på liveband med bra musik och under kvällen auktionerades det ut diverse paket med attraktiva produkter i. Behållningen gick till Hjärtbarnfonden. Det kändes riktigt trevligt att vara med på detta fina jubileum.

Ikväll spelade vi golf efter jobbet med Maria och Marielle. Jag lyckades vinna och Ingela kom tvåa. Det var helt suveränt härligt väder att gå en golfrunda i.

Goodie bag från Hennings

Goodie bag från Hennings

Väldigt god mat

Väldigt god mat

Liveband på innergården

Liveband på innergården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: