Strulig golfdag

Imorse åkte jag iväg till Vårgårda för att spela andra deltävlingen i Guttorm Open. Den första tävlingen missade jag men idag tänkte jag vara med och göra ett bra resultat. Det började med att jag glömt min mobiltelefon men som tur var så hade jag med jobbmobilen. Men tyvärr så var den nästan urladdad så den dog ganska snabbt. Nästa strul var när jag stod och skulle betala greenfee-avgiften…. Jag upptäckte då att jag varken hade pengar eller kort i plånboken. Fick snabbt låna pengar av en kamrat för att kunna vara med.

När jag kom ut på banan skulle jag köra igång golfklockan men då hade jag tagit på mig fel klocka. Golfklockan och den vanliga pulsklockan är ganska lika och jag hade lyckats att ta fel på morgonen. Tyvärr så hade jag svårt att koppla bort det här med pengarna under banan så fokuseringen var inte det bästa. Funderade på hur jag skulle kunna betala lunchen, bensinpengar etc. Nå, jag kom i mål med ett resultat av 84 och hamnade någonstans i mitten. Vi fick i alla fall inget regn på oss.

Imorgon, kl 10, så tänkte jag köra rullskidor och det blir på P4. Jätteroligt om jag får sällskap av andra som vill träna.

Ingela har gått långpromenad och kört styrka hemma. Hon ska cykla imorgon men vill inte ha sällskap. Till skillnad från mig vill hon alltid träna ensam….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: