Genrep på cykeln inför Viken runt

På torsdag ska jag cykla motionsloppet Viken runt. Det är ett riktigt fint cykellopp runt sjön Viken.
Jag har tyvärr inte cyklat speciellt många pass, men idag fick jag till ett pass på 60 km som ett bra genrep. Jag ska starta kl 09,10. Det är en grupp med ett gäng Volvocyklister som kör viken som ett uppvärmningslopp inför Vätternrundan. I den gruppen tänkte jag hänga på:-). Så på torsdag blir det till att ta fram tävlingsskallen och bita ihop:-) Jag hoppas verkligen att vädret blir som idag. Det passar mig perfekt.

Efteråt hoppas jag bli bjuden på middag i Töreboda på en restaurang som heter Mandy’s Diner och som ska vara riktigt bra. Ingela ska bjuda sin mor och mig – blir bra det. http://www.mandysdiner.se/

Efter jobbet åkte vi till Golfklubben och tog vår tredje och sista lektion. Denna gång gällde det närspel som innebär pitch, chip och puttar. Vi fick lite användbara tips och träning och nu är det bara ut och spela.

I morgon ska jag försöka få till ett rullskidpass efter jobbet. Det kommer förhoppningsvis bli ett pass på ca 1,30. Jag vet inte riktigt vart jag ska åka men hör gärna av er om någon vill åka så kan vi planera en bra runda.

Cool restaurang

Cool restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: