Billingestafetten

Idag har Billingestafetten sprungits på Billingen. Det är en helt ny stafett som Patrik o Anna har dragit igång. Det är en stafett för företag där det går åt 5 löpare/lag och alla springer 5 km. Det var 5 lag som var med denna gång men nästa år hoppas jag det kommer riktigt många lag.

Jag sprang första sträckan och vann min sträcka:-). Jag sprang på 19:40 och den tiden är jag riktigt nöjd med. Vårt lag, Familjejuristen, vann faktiskt och laget bestod av mig själv, Fredrik Skaremyr, Marcus Carlsson, Viktor Elfven och Fredrik Ousbäck. Gå in på länken och titta så får ni mer information och kan satsa på att vara med nästa år.

http://billingestafetten.se/

Efter det att jag sprungit min sträcka så hade jag lovat Stefan Z att träna ett pass med honom så det blev till att sticka iväg på en träningsrunda. Han valde lila milen, puh.. det blev lite jobbigt så där direkt efter det att jag hade pressat mig så hårt. Benen var riktigt stumma första kilometrarna, men sedan släppte det lite grann. En bra träningskväll blev det och skönt med lite sol och värme igen!

Ingela kom hem idag efter en 2-dagars tripp till Göteborg med massa jobb. Innan stafetten så hann jag laga korv och mos till middag så hon fick mat när hon kom från tåget. Nu ska jag hoppa ner i duschen och sedan blir det ”En klassiker” på TV till avslutning på kvällen. Tror det handlar om Lidingöloppet idag och det ska ju vara riktigt tufft.

2 Responses to Billingestafetten

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Inget dåligt sällskap i det laget du!😉

  2. mickesskidblogg skriver:

    Nä Marcus hade skrapat ihop några vassa löpare. Jag tror Ousbäck precis kom under 17 minuter, grymt bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: