Bra rullskidpass

Idag var tanken att jag skulle köra ett rullskidpass och sedan hänga med på IFK:s skidgång. Jag drog iväg på rullskidorna som planerat. Det gick riktigt fint och jag körde i ett A1+ tempo. Jag körde längre bort än vad tanken var från början. Detta fick jag känna på när tiden kom upp i närmare två timmar. Kroppen började bli riktigt trött och det kändes att jag inte har kört några långa pass på ett tag. Sedan går mina Swenor 3:or lite trögt.

När jag väl kom hem så var det tänkt att gå skidgång, men jag lade ner de tankarna för jag var tillräckligt trött ändå:-). Passet gick från Billingehov och ut till Timmersdala, Lerdala, Övertorp och tillbaka. Det blev en runda på ca 40 km. Jag är nöjd trots att jag skippade skidgången. Men så är det ibland. Jag är inte den som kör stenhårt på det jag bestämt innan. Jag lyssnar hellre på kroppen.

Nu börjar rullskidsäsongen lida mot sitt slut men först ska jag köra klubbmästerskapen på söndag. Starten går 09.30 vid Öglunda kyrka och det ett lopp på 14 km på rullmotstånd 2. Hoppas det kommer många som vill vara med och slåss om titeln klubbmästare. Även om man inte är medlem så är man välkommen att vara med i tävlingen dock utan att kunna slåss om klubbmästartiteln.

Sedan har jag tänkt att köra några rullskidtävlingar till innan säsonen är slut. Är det någon som har några bra förslag på tävlingar? Eventuellt kör jag Lindenarullen i Getinge den 5 oktober. Är det någon som är intresserad av denna tävling så kan vi samåka. Hör av er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: