Hemma i Skövde igen

Ännu en dag med strålande solsken och ca -7 grader. Spåren var helt suveräna – hårda och fina. Det känns som en av de finaste skiddagarna jag haft på många, många år. Jag åkte en runda på 28 km och det är helt underbart att slippa varva. Den här rundan gick över myrar, genom skogspartier och var verkligen härlig. Även Ingela är helt fascinerad över det fina skidområdet i Orsa Grönklitt.

Vi har haft en suverän långhelg i Orsa Grönklitt och stugan som vi hyrde av Katarina och Jörgen har ju bästa läget och är väldigt fin. Orsa Grönklitt är ett riktigt Mekka för oss som gillar längdskidåkning. Den fina stugan, bra restaurang Ugglan & Björnen med skidbuffé och ett spårområde som håller världsklass. Vi åker gärna tillbaka hit!

Nu har vi kommit hem igen och packat upp alla träningskläder och läst posten. Jag är redo för en ny vecka som bland annat innehåller en skidkurs, vallning inför Billingens Långlopp i helgen och arbete såklart. Jag ska även hinna med ett löppass som jag slarvat med eftersom jag prioriterat skidåkning. Men jag behöver verkligen komma i gång med löpning också inför Göteborgsvarvet. Här kommer lite bilder från helgen:

Spårkarta

Spårkarta

Strålande sol och snö

Strålande sol och snö

Ivriga hundar inför hundspannsåkning

Ivriga hundar inför hundspannsåkning

Utsikt från stugan

Utsikt från stugan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: