Bra träningspass

Det har varit lite glest med bra träningspass sista tiden men idag fick jag till ett bra pass. Jag körde ren stakning i ca 1,45 och det kändes riktigt bra. Det var hyfsat snabba spår och skidorna gick riktigt bra. Körde på mina Atomic redster med paraffin under hela skidan ( Start BWLF ) Det blir alltid lite perioder då man inte hinner träna som man tänkt sig. Det kan vara mycket jobb eller lite annat att pyssla med hemma. Har även haft några skidkurser som också har tagit lite tid men de här kurserna tycker jag är roligt att fixa.

I morgon och på lördag morgon kommer jag att valla ett antal skidor till personer som ska köra Billingens långlopp. Det kan bli lite klurigt att få till vallningen eftersom jag har sett på YR att det kan bli runt 0 grader och det kanske även kommer lite snö.  Det är sämsta tänkbara föret när man är vallare men förhoppningsvis får vi till något bra.

Hoppas det blir många deltagare i Billingens Långlopp och att förutsättningarna blir bra med minusgrader och fina spår!

Idag fick jag SMS från Emil som är i Liechtenstein där Ungdoms-OS går av stapeln. Emil är med som ledare för skidskyttarna. Det hade tydligen kommit massor med snö, 60-70 cm, och hans skidskyttar hade kört till sig ett guld och silver – inte dåligt!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: