Startplats i Vasaloppet önskas köpas!

Nu är det tillräckligt med snö för att öppna alla spår. Jag var uppe på förmiddagen idag och körde milspåret och det var faktiskt riktigt bra, inga direkta genomslag. Det var något ställe där man kunde se att det förmodligen kan komma upp lite grus men annars så var det riktigt fint. Det är härligt att kunna åka något annat spår än konstsnön och sen är det bra för den stora massan av åkare att de får lite alternativ. Det släpper ju också en del på trycket på konstsnön när man kan fördela åkningen på fler spår.

Nu tycker jag ni ska ta med era barn upp och åka på vår nya barnslinga bakom sekretarieatet. Den är jättepopulär. Det var fullt med barn där idag.

Igår var jag på Skövdes idrottsgala. Detta är en gala med liknande innehåll som Sveriges egen idrottsgala. Det delades ut ett antal priser i en mängd olika kategorier. Jag tycker personligen att det är lite väl många olika kategorier, det blir lite tjatigt att sitta där och lyssna på alla som har vunnit och är nominerade. Men i övrigt så var galan bra. En höjdpunkt var hedersgästen som hade kommit och det var ingen mindre än Lennart Johansson den förre UEFA Presidenten. Han satt som president i hela 17 år. Det var mäktigt att lyssna på honom och säkert häftigt att få pris av honom.

Jag har fått en del förfrågningar om jag vet någon som vill sälja en startplats i Vasaloppet så ni som har en biljett och inte tänker åka, hör gärna av er till mig så kan jag garanterat sälja den åt er. Jag har även ett boende väldigt nära Vasaloppsstarten om det är någon som inte har fixat sitt boende. Det är i och för sig bara ca 4 platser kvar. Men om någon är intresserad så hör av er så får vi se om det finns någon kvar.

Bilder från Billingens långlopp:

SAM_0433

 

SAM_0434

Loppets segrare

Loppets segrare

One Response to Startplats i Vasaloppet önskas köpas!

  1. Niklas Solsjö skriver:

    3 bilder med spår på, inte illa 🙂 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: