Slapparkväll för mig och en riktig Kalla dag!!!!

Idag har jag bara slappat hela kvällen och det känns faktiskt lite konstigt. Normalt sett när jag inte gör något på kvällen så kliar det lite i kroppen över att man vill göra något, men idag har jag bara njutit, inga krav på att träna:-) Vi har varit en sväng hos mor o far och druckit lite kaffe.

I morgon ska jag valla några par skidor till Tjejvasan så då blir det lite skidtänkande igen, sen så ska jag börja fundera på vad jag ska ha med mig upp till Sälen. Det gäller att inte glömma något när man ska vara borta lite drygt en vecka. Jag har tänkt att träna en del när jag ändå är i ett område med bra med snö och jag hoppas att jag får lite tid till skidåkning.

Ingela har varit på gymmet i dag och det är första gången på sex veckor. Hon har haft ont i rygg, nacke och axlar länge nu men nu ska hon försöka att komma i gång så smått. Nu håller vi tummarna att det känns bra i gång efter ett första pass i dag med lätta vikter.

Självklart måste vi i dag skriva om vår fantastiska världsmästare på 10 km skate, Charlotte Kalla. Vilken underbar dag hon har haft när hon lyckades vinna VM på hemmaplan och i hennes favoritdistans. Hon åkte helt otroligt bra och drev på hela tiden. Ja, hon är verkligen värd denna guldmedalj och det måste kännas riktigt skönt nu med tanke på den press hon haft från svenska folket och media. En härlig skiddag! Nu hoppas vi på herrarna i morgon och främst på Hellner såklart.

images-7 images-16 images-17

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: