Ännu en medaljdag!!!

Det blev ytterligare en medalj idag. Det är tjejerna som plockar de flesta medaljerna. Härligt med en så bred tjejtrupp och det bådar gott inför framtiden. Det kändes lite osäkert med flera nya åkare i laget men de höll ihop förvånansvärt bra och sedan Kalla som åker i från finländskan och i kapp Johaug hur lätt som helst. Hon har ett driv i åkningen som ingen av de andra har för tillfället. Stina på sista sträckan är hur taktisk och smart som helst och spurtar lätt ifrån finskan.

Själv så har jag faktiskt tränat idag:-) Jag sprang ett riktigt bra distanspass på lite drygt en timma. Det blev lugnt tempo och kroppen kändes ganska bra, blev lite sliten i höfterna sista 10 minuterna, men annars helt okej. Efter det så åkte jag en sväng till gymmet och det blev ett lugnt och kort pass med mest ryggövningar och lite stakmaskin.

Middag med lax i sås av kokosmjölk och currypasta och sedan i väg för att veckohandla. När jag kom hem så började jag packa lite inför min Sälenvecka. Men jag får fortsätta och göra klart allt i morgon efter jobbet. Skönt med fredag i morgon!

Det närmar sig vår…..

Snödropparna har kommit upp.

Snödropparna har kommit upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: