Fredagsmys

Äntligen fredag med lite fredagsmys som vi inte har haft på hela vintern eftersom jag har tävlat många helger. I dag korkade vi upp en flaska rödvin och det känns nästan lite lyxigt. Vi gjorde som väldigt många i Sverige gör på fredagar, nämligen nationalrätten TACOS. Inte dumt alls! Andreas har gjort efterrätt i form av chokladpudding men det får vänta en stund eftersom vi är proppmätta.

Efter jobbet for vi runt till sportbutikerna i stan som har rea på skidor och skidtillbehör av olika slag. Det finns mycket skidprylar till bra pris nu så passa på att åk och titta om ni funderar på att köpa något. Jag behöver egentligen inte något men det är alltid roligt att kolla lite.

Jag har också packat inför Sälenveckan. I morgon bitti vid 7-tiden bär det av till Sälen för att träffa Swix-gänget och det ska bli väldigt kul. Det ska bli roligt att prova på något sådant här lite annorlunda mot vad jag gör i vanliga fall på dagarna. Nu ska här pratas skidor, valla och allt som rör skidåkning och jag tror nog att efter ett antal dagar är till och med jag lite trött på skidprat. Så alla som ska åka något lopp i veckan – kom gärna in till Swix och hälsa på!

Idag var det dax för stafetten för herrar i VM. Ännu en dag med medalj och i dag blev det silver. Johan Olsson imponerar idag igen och övriga kämpade på även om alla inte var på topp. Calle H gjorde ett tappert försök att spurta ifrån Norrthug och så här nära har han nog aldrig varit förut. Det var inte mycket som avgjorde och hade han kommit först in på upploppet tror jag han hade vunnit. Sverige har återigen gjort ett mycket bra mästerskap och det blir intressant med tremilen och femmilen i helgen.

Ha en härlig fredagskväll!

Väskan är packad!

Väskan är packad!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: