Lundhagsbeställning

Idag var jag på Coop Extra som är vårt uthämtningställe när det gäller beställningar av olika slag. Idag var jag alltså där och hämtade min beställning av Lundhagsprylar. Beställningen bestod av ett par byxor till Emil och ett par byxor till mig och en kjol till Ingela. Lundhags prylarna är i en klass för sig. Gå gärna in på lundhagsbutiken.se och kolla på alla fina prylar.

Det har även hunnits med ett löppass med Jörgen, vi sprang gröna milen på Billingen. Det är en ganska flack bana som är hyfsat lättsprungen. Vi körde ett lugnt tempo med en liten tempohöjning sista kilometern. Det känns fortfarande bra i kroppen när jag springer, inga direkta skavanker som tur är:-)

Efter löpningen blev det till att tillbringa en del tid i köket med matlagning. Det skulle lagas makaronilåda som är väldigt gott. Som ni kanske har listat ut så är inte Ingela hemma ikväll:-). Hon är i Skara hos sin kompis som fixar hennes naglar och då är det bara till att fixa maten själv om jag inte ska gå hela kvällen och vara hungrig:-). Nu ska jag tillbringa resten av kvällen framför tvn.

P.S tänkte springa nästa pass på lördag morgon om någon är sugen på att hänga med så är det bara att höra av sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: