Löppass i fint vårväder

I morse hade jag bestämt mig för att få till ett bra löppass. Jag hade bokat med några kamrater och vi samlades på Lilla Billingeparkeringen. Det var jag, Fredrik S, Jörgen A och Jan A. Passet skulle vara ca 75-90 minuter. Vi startade med att springa ut på gröna milen där vi sprang fram till ca 6 km och då vek vi av och kom fram till Billingehusloppets bana där vi följde den en bit, bla uppför kraftledningsbacken där vi hade en tempohöjning på förslag från Jan som gärna ville få in lite intervaller i passet. När vi kom till toppen av denna backen vek vi av in på lila milen som är vår tuffaste milslinga så här väntade ytterligare några tuffa stigningar med tempohöjningar som följd. Nu borde Jan varit nöjd i alla fall:-) Passet blev totalt ca 14 km så det var ett perfekt pass för mig.

Här hemma väntade en sväng med kärran till tippen för att bli av med allt ris från trädet jag sågade ner i veckan. Tyvärr så fick inte allt ris plats i kärran så det blev två svängar till tippen, men nu är det rent och snyggt i trädgården:-)

Nu har vi tagit fram grillen och förberett för första grillningen för denna säsongen. Än så länge är ju vädret riktigt fint och vi hoppas det håller i sig lite till. Vi ska bjuda på grillmiddag till vårt serviceteam (pappa och Thore) som hjälpt oss på långloppen i vinter med körning och drickalangning. Det gäller att fjäska lite nu för dem så att de vill hjälpa till även nästa vinter 🙂

Jörgen och Jan innan start

Jörgen och Jan innan start

En trött Fredrik

En trött Fredrik

Jörgen

Jan sprang så fort att han inte kom med på bilden

 

Jörgen

Jörgen

Roliga potatisar - kallas Apache - till middag i dag.

Roliga potatisar – kallas Apache – till middag i dag.

One Response to Löppass i fint vårväder

  1. Jan Andersson skriver:

    Det var ett väldigt trevligt pass. Bra upplagt Micke! Men jag borde ha varit lite klokare i mina intervaller. Tryckte på lite för mycket och blev stum. Nåja, man lär sig. Ni var riktigt grymma allihop. När det började bli kuperat så var det riktigt kämpigt… Men otroligt bra träning! Hjärtat fick jobba på ordentligt i backarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: