Vilodag

I går kväll hade vi grillpremiär och det blev riktigt lyckat. Micke stod ute i mörkret och grillade kött och korv så det stod härliga till. Jag skalade potatis, palsternacka och morötter och stekte i ugnen. Några goda röror och en sallad fixades till och sedan var middagen klar. Vi gillar att grilla och ser fram emot en säsong med mycket grillmat. Till dessert hade jag gjort en vit chokladmousse med digestive och hallon. Jag hade inte kollat så noga om alla ingredienser fanns hemma till desserten så jag fick improvisera lite men det blev helt okay. En trevlig kväll blev det i alla fall!

I dag fick vi vrida fram tiden en timme så  klockan var senare än vanligt när vi tyvärr vaknade till ljud av regn. Vilken tur att vi utnyttjade gårdagens fina väder och var utomhus hela dagen. Så idag har vi varit inomhus mycket förutom en promenad. Vi kände inte för gymmet i dag utan det får bli i morgon istället. Vi har diskat och städat efter gårdagskvällen och tagit det lugnt.

Nu ska vi se Sportspegeln och premiären på Mästarnas Mästare som vi tycker är kul. Hoppas på många roliga och tuffa tävlingar och nostalgiska filmer på våra idrottsstjärnor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: