IFK-möte

I dag var det dax för möte med gruppen som ska jobba för att få fram en rullskidbana på Billingen. Jag hade mycket att göra på jobbet så jag åkte direkt från jobbet till mötet. Vi diskuterade även möjlighet att bredda alla spår, möjliga sponsorer och om vi kan söka bidrag. Nästa vecka ska Lotta och Magnus träffa kommunens representanter för att lägga fram våra förslag.

När jag kom hem hade Ingela gjort middag som bestod av fylld kycklingfilé med ris och god sås. Inte så dumt. Nu sitter jag i soffan och kollar på Frölundas semifinal mot Växjö. Det har inte varit så hög klass på hockeyn än så länge men jag hoppas på bättring så att Frölunda även kan vinna denna match som är nr 2 i semifinalserien.

I morgon har jag tänkt att springa en sväng och sedan ska jag eventuellt fixa våra skidor inför påsken. Vi ska åka till Orsa några dagar och förhoppningsvis blir det några skidturer där. Så det är bara att sätta på takboxen igen och valla skidor igen. Det ska bli riktigt skönt att komma bort några dagar och just nu ser vädret väldigt bra ut där uppe.

Men först ska vi jobba ett par dagar ytterligare med mycket att göra och sedan hinner vi även fira lite påsk på hemmaplan.

images-7

images-6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: