Löpträning med arbetskamraterna

Idag hade jag ett löppass ihop med några arbetskamrater. Det är roligt att vi har fått igång lite träning även på jobbet. Vi samlades på skidstadion kl 16:15. Min tanke var att vi skulle springa gröna milen i ca 3 km och sen skulle vi vika ut på Lerdalavägen för att springa mot parkeringen vid Blängsmosse och så gjorde vi.

När vi kom till parkeringen sprang vi in till mossen för att se hur blött det var. Jag ville egentligen bara kolla upp om det går att träna där ute snart och om ett par veckor kan man nog prova att köra ett varv därute. Efter denna koll så sprang vi tillbaka till milspåret och där följde vi spåret till rövarkulan där vi vek av till femman och vidare hemåt. Det blev ett pass på lite drygt en timma. De som var med idag var Stefan, Claes och Martin.

Efter löpningen var det bråttom till Furhoffs för ett styrelsemöte i IFK där vi bland annat diskuterade årets budget, kommande budget, sponsring och träningsläger. Nu ser vi på hockey, sudden death, och om Växjö gör nästa mål är de svenska mästare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: