Fredagsgolf

I dag efter jobbet hade vi planerat en golfrunda men Ingela sträckte sig i ryggen i morse så därför blev det Andreas och jag som stack ut på en liten runda. Vi gick 1-6 och 14-18 på Södra banan och Ingela följde med och skrev poängen. Vi spelade match, det vill säga att man tävlar om varje hål och tyvärr blev det inte jag som vann. Andreas vann med 5-2 till slut. En fin kväll var det i alla fall.

På väg hem stannade vi till och köpte pizza och sallad. Skönt att komma ut på en golfrunda på fredagen med massa frisk luft och särskilt när man sitter inne hela dagarna och jobbar.

I morgon är det golftävling på Knistad Golfbana. Det är en turnering som heter Guttorm Open efter arrangören Guttorm Havaas. Den består av 6 deltävlingar och börjar i april och slutar i september och de fyra bästa tävlingarna räknas. Man måste alltså delta i fyra av tävlingarna för att ha möjlighet att vinna totalt. Vi brukar vara ca 20 deltagare (ett gubbgäng) i tävlingen och deltävlingarna är på olika golfbanor i närheten. Det ska blir riktigt kul att vara med och jag hoppas på en golfrunda utan regn.

Dagens segrare

Dagens segrare

Kollar efter mitt långa utslag...

Kollar efter mitt långa utslag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: