Bra distanspass

Efter dagens träningspass börjar jag känna att löpningen fungerar riktigt bra. Jag kan springa ganska obehindrat i ca 1,5 timme utan några direkt krämpor och det är ett fall framåt mot vad det har varit förut. I dag var det jag, Stefan, Fredrik och Anders och vi sprang i ett lugnt och behagligt tempo hela tiden med lite mer höjdmeter än vad vi har haft förut.

Nästa vecka kommer jag inrikta mig på lite mer träning A2/A3-hållet, det vill säga kortare pass och tuffare banor. Detta är för att få igång en liten toppform inför Göteborgsvarvet. Jag hoppas att så många som möjligt hänger på då.

Efter passet ställde jag mig vid spisen och lagade middag. Det blev spagettigratäng med bacon och den blev riktigt god. Jag hämtade Ingela vid Arenan som varit på Relaxen där med några jobbarkompisar. Det är tydligen Tjejtisdag på Relaxen på Arenan och de hade badat, bastat och gjort peeling.

Sedan har vi fixat lite inför morgondagens resa till Polen. Boxen ska på igen så att vi får plats med golfbagarna. Nästkommande dagar blir det ingen mer träning än promenaderna på golfbanan. Vi hoppas på några fina dagar med lite sol och kanske några grader varmare än här hemma.

Golf är kul!

Golf är kul!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: