Fredagsmys

Idag har vi haft lite fredagsmys. Det började med att jag hämtade upp Ingela efter jobbet sen åkte vi till stan och kikade lite innan vi gick in på ett café och fikade. Efter detta så åkte vi hem och ställde bilen och tog sedan en promenad bort till min syster och snackade lite innan vi gick tillbaka och startade grillen. Efter grillningen spelade vi kort och tömde en skål med lösgodis. Detta kallar jag en lugn och skön fredag och är väl precis vad jag behöver nu med en förkylning som gör en trött och hängig.

Imorgon går tävlingen Billingen Trail Marathon av stapeln. Det är IFK Skövde Friidrott som anordnar och man kan springa maration eller halvmara. Maration startar kl 10 och halvmaran kl 11 så passa på att åka ut och titta på och heja på löparna. Mer info på http://www4.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_643691/cf_57129/Billingen_Trail_Marathon_-_PM_2015.PDF

Tyvärr blir det ingen träning i helgen på grund av förkylningen som inte ger sig. Det blir golftävling i Falköping tillsammans med Andreas istället och tävlingsformen är greensome. Hoppas det går lika bra för oss som det gjorde i onsdags men tyvärr är golf väldigt opålitligt så man vet aldrig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: