Genrep inför Billingen Runt

Vaknade upp till ännu en fin dag och efter frukosten skjutsade jag Micke till Arenan där gubbarna skulle samlas för att åka på sin golfresa. Jag hade bestämt mig för att cykla samma sträcka som Billingen Runt är för att känna på den och se att jag orkar. Jag visste att det skulle bli ett jobbigt pass så jag stack ut direkt när jag kom hem så att jag inte hann ångra mig.

Cyklade iväg och upptäckte att det blåste en hel del. Den första milen gick bra och innehöll ett par jobbiga avsnitt och sedan visste jag att det skulle dröja länge innan nästa jobbiga backe kom, Sotarliden i Timmersdala. Det börjar gå uppför redan i samhället och avslutas med Sotarliden som är ganska brant och hyfsat lång. Direkt när man kommit upp så svänger man höger mot Berg och där fortsätter det att gå lite uppför ett tag till så där kändes det i benen. Det kändes som att jag hade motvind hela tiden men det var nog inte så 🙂

I Övertorp började jag se ”ljuset i tunneln” och tänkte att jag ska nog klara detta och cyklade på mot Säter och sedan in mot Rånna. Där är det ytterligare en tuff backe men den gick faktiskt ganska bra. Kom ut nästan vid KSS och sedan sista biten hem. Det riktiga Billingen Runt har sitt mål i Ekängen men jag fick ju vackert cykla ända hem och de sista backarna upp till oss var riktigt jobbiga. Jag var rejält trött och andfådd när jag kom hem men mycket nöjd med mig själv som fixat det. Det blev ca 57 km.

Jag har varit trött i benen hela dagen efter och det var kanske inte bästa uppladdningen inför Göteborgssimmet som går av stapeln i morgon men det ska nog gå bra. Vi åker härifrån på förmiddagen och kl 14 i morgon ska jag simma 1000 meter i Delsjön. Aktuell vattentemperatur är 19 grader enligt hemsidan och det är väl helt okej. Det ska bli både kul och lite nervöst eftersom det är en stor tävling med många simmare och jag är en högst medelmåttig simmare. Tyvärr ser inte vädret så roligt ut i Göteborg och det kan nog både bli hård vind och lite regnskurar. Men mitt mål är att ta mig igenom loppet och jag bryr mig inte om tiden denna gång.

Håll tummarna för mig och mina medtävlare (syster och kompis) imorgon kl 14!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: