Måndag igen

Jaha, vart tog helgen vägen hmm…är verkligen alla dagar i veckan lika långa?? Men nu är det i alla fall måndag igen och jag har jobbat som vanligt men efter jobbet hade jag bestämt med Fredrik S att vi skulle köra ett intervallpass backe på rullskidorna. Jag åkte till Fredrik kl 16:30 och så åkte vi ut på Brandstorpsvägen där vi skulle hålla till.

Vi startade med ett uppvärmningsvarv genom att köra Brandstorpsbacken upp och banvallen ner till Södra bergvägen. Här startade vi första intervallen som skulle köras ren stakning upp till korset där Brandstorpsvägen börjar. Det blev en rejäl pulshöjare direkt. Här vilade vi lite grann innan vi startade ytterligare en stakintervall uppför Brandstorpsbacken. Vi vände strax innan kurvan i backen och började om vid foten av Brandstorpsbacken. Nästa intervall skulle vara stakning med frånskjut och sedan skulle vi köra diagonal.

Vi körde 4 stakintervaller, 2 stak med frånskjut och 2 diagonal innan vi lämnade denna backen för att avsluta med att köra upp till Billingehus. Här hade vi tänkt att staka hela vägen upp men tyvärr så fick vi ge oss och börja diagonala strax innan pumpstationen. Vi orkade helt enkelt inte staka vidare så det fick bli diagonal resten upp till toppen.  Vi stötte på några kamrater till mig mitt i backen som ivrigt hejade på oss. De tyckte nog vi var lite galna som åker rullskidor upp till B-hus:-) Tack Fredrik för bra sparring i backarna.

När jag kom hem skulle det lagas mat, det är min dag att laga mat idag. Ingela är i Göteborg till senare ikväll. Jag snitsade ihop en burk med fiskbullar i hummersås och potatis. Denna maten äter vi enbart när Ingela inte är hemma, hon hatar fiskbullar medans Andreas och jag tycker det är riktigt smaskigt.

I morgon ska jag och en arbetskamrat åka till Mariestad och spela golf.

Jag vill också passa på att gratulera Axel Bergsten till silvermedaljern på rullskid-SM. Jag hade väldigt gärna velat vara med och köra i Uppsala men hade tyvärr ingen möjlighet denna gången. Grattis också till Adam Blomberg som vann min klass, H50.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: