Swixdag i Trollhättan

Idag har jag jobbat åt Swix. Det var en längddag i Trollhättan som stod på programmet. Jag drog iväg i morse vid 8 tiden. Butiken öppnade kl 10 så det gällde att vara där en stund innan för att plocka fram en del vallaprylar. Dagen blev en ganska lugn tillställning och det kändes lite som om trollhätteborna inte riktigt släppt sommaren än. De verkade helt enkelt inte så sugna på att kolla på skidprylar. Men vi sålde i alla fall en del skidpaket så det blev en helt okej dag ändå. Nu är längdträffarna igång över hela landet. Swix hade folk på ett antal olika håll idag.

När jag kom hem så stod middagen på bordet och det bjöds på lövbiffsgryta och ris. Det blir en lugn lördagskväll och det är skönt. Det blir till att packa upp det sista från golfsemestern och tvätta golfklubborna innan de ska in på vinterförvaring.

I morgon blir det löpning kl 9.30 från Skidstadion. Det blir ett långpass med Edvin som ledare. Det ska bli skönt att komma i gång och träna igen efter min långa vila med golfspel istället för annan träning.

Här är Ingela på Landvetter innan flygresan till Portugal

Här är Ingela på Landvetter innan flygresan till Portugal

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: