Distanspass i löpning A1

Idag var vi några IFKare som hade bestämt oss för att köra ett A1 pass ihop eller rättare sagt så var det Edvin som drog igång dagens pass och då var vi några stycken som hängde på. Vi körde två varv på lila milen. Några av oss vek av efter första varvet men Jörgen och jag hängde med Edvin ut på ett andra varv. Det blev ett riktigt gött pass. Vi höll ett jämnt och lugnt tempo på ca 6,15 / km. Det blev ganska tungt sista 3-4 kilometrarna då både knän och höfter började känna av det långa passet.

För min del så är jag inte van att springa så här lång tid men det fungerade ganska bra. Med rätt sällskap så kan man lufsa på rätt länge. Det är roligt att se hur Edvin har utvecklats denna säsongen. Jag tror han kommer att göra en del riktigt bra resultat i vinter. Han har blivit så seriös med sin träning och det kommer garanterat att visa sig i vinter.

Nu på eftermiddagen så har vi rensat upp i garaget och förberett för att kunna få in bilen där nu när det börjar bli kallt på nätterna och redan nu står bilen på plats i garaget. Sedan var Ingela sugen på våfflor så nu har vi ätit våfflor med sylt och grädde – gott!

I morgon blir det rullskidor för jag har inte åkt på två veckor på grund av semester och förkylning. Hoppas på bra väder så att jag kan ge mig ut direkt efter jobbet. Nu blir det ju mörkt snabbt så det får bli åkning på P4.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: