Nu är träningen igång igen

Nu är jag på G med träningen igen. Idag har jag kört ett rullskidpass på P4. Nu är det slut med träning i dagsljus:-(. Det blev ett pass under lyktorna på P4. Jag körde i ca 1:45 timmar. Första timman körde jag själv och sedan dök Fredrik S upp i mörkret och då körde jag de sista 45 min ihop med honom. Jag körde på mina Swix skidor. Jag tyckte faktiskt att det gick riktigt bra trots nästan 2 veckors uppehåll från rullskidåkningen. Nu blir det till att ta fram min seriösa sida och bara mala på med höstträningen. I normala fall brukar jag ha lite svårt med motivationen till träning på hösten när det blir mörkt, regnigt och blåsigt men jag hoppas att jag klarar det.

Jag hade en liten tanke att även köra ett styrkepass efter rullskidåkningen. Jörgen ringde nämligen och frågade om jag skulle med men när väl rullskidpasset var över kände jag att det får räcka för idag. Jag fick till och med ett par blåsor på händerna, hmm…konstigt att det kom nu när jag kört 150 mil under året. Jag trodde faktiskt att blåsorna kom när man började åka rullskidor, men vad fel jag hade, de kan komma när som helst, tydligen:-)

I morgon tror jag inte att det blir träning eftersom jag har lite andra åtaganden efter jobbet men vi får se vad klockan blir när jag kommer hem. Det kan eventuellt bli ett gympass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: