Äntligen träning igen

Idag åkte Emil, pappa och jag till P4 för att köra rullskidor. För min del var det på vinst eller förlust om det skulle gå att åka rullskidor med mitt ömmande och stela knä men när jag väl hade fått på mig skidskorna och rullskidorna så fungerade det. Jag fick i och för sig staka hela passet men det fungerade!

Vi körde från P4 ut mot Skultorp och vidare till Häggumvägen och mot Stenstorp och därifrån hem. Det blev ett pass på lite drygt 2 timmar och ca 37 km. Jag och Emil körde på Swixskidor och pappa på Vauhtiskidor. Vi höll ihop hela passet även om pappa tappade lite några gånger, men annars så hängde han med riktigt bra. För min del var det skönt att det gick att åka.

När jag kom hem så var det bara till att slänga sig i duschen och en snabb lunch och sedan vidare mot Töreboda för kusinträff hos Ingelas mamma. Det var Ingelas systrars familjer och lite andra släktingar som brukar samlas Alla helgondagen. Vi åt god middag som bestod av köttgryta, potatis och grönsaker och sedan blev det äppelkaka med massor med vaniljsås. Nu har vi kommit hem och är mätta och belåtna. Nu blir det soffan och filmen ”Känn ingen sorg”.

Emil och pappa redo att ge sig iväg på träning

Emil och pappa redo att ge sig iväg på träning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: