Träning på hemmaplan igen

Då är det vardag igen och jag har varit på Actic med Jörgen. Vi körde ganska tufft för axlar, rygg och bröst i form av bänkpress. Bänkpress är något som jag nästan aldrig har kört men de få gånger jag har provat har jag alltid fått träningsvärk i bröstet. Troligtvis blir det samma visa även denna gången. Vi körde 3 x 70 kg tror jag det var. Det är alltid Jörgen som bestämmer vad vi ska köra eftersom han är experten av oss två när det gäller styrketräning.

Innan vi åkte till Actic så var vi på berget i ett möte angående konstsnöanläggningen. Det var diskussioner om vart vi ska bygga ut konstsnön. Det fanns en del förslag på vart vi ska spruta i framtiden. Ett förslag är att köra basvägen från stadion ner till sjön och vidare hela vägen tills man kommer till korsningen där man kan svänga vänster och vidare mot högsta punkten. Här kommer man på milspåret som man sedan följer tills man kommer ut på basvägen igen och då går man tillbaka basvägen igen tills man korsar 4:an. Här viker man sedan in på 4:an och följer den hela vägen till dämmet där man går på den befintliga konstsnöslingan, alltså in till Volvobacken och vidare till koporten och ner till sjön igen och basvägen till stadion. Denna rundan blir ca 7,5 km. Men det är bara förslag än så länge. Till detta kommer det antagligen att bli extraslingor som inte är bestämt hur de ska gå än. Det vore riktigt roligt om vi kan få till ett konstsnöspår som blir rejält långt.

Ingela hade kört 100 meters-race på SkiErg när jag kom hem och hon var frustrerad över att hon inte förbättrar sin tid. Nu är det dags att jag tar över och finslipar hennes teknik så kommer sekunderna ryka…..

Så här ser det ut på berget nu.

Så här ser det ut på berget nu.

One Response to Träning på hemmaplan igen

  1. Jan Andersson skriver:

    Kanske börjar bli dags att kika på ett par längdskidor nu då… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: