Längdskidspåren öppnar på Billingen!

Idag öppnades det längdskidspår på Billingen från och med klockan 16:00. En kilometer nypreparerade spår finns tillgängliga, ett spår för klassisk åkning, ett spår för skateåkning.

Typiskt nog så var jag upptagen efter jobbet med ett möte men efter mötet så kunde jag inte låta bli utan jag stack iväg upp till berget för en kort sväng. Jag kom dit vid 20.30-tiden och då var vi tre personer som åkte men det syntes att det var många som hade åkt idag. Spåren var förvånansvärt bra. Tack Fritid Skövde för ett bra jobb.

Nöjd efter första skidpasset på Billingen

Nöjd efter första skidpasset på Billingen

Nu har jag äntligen kört mitt ångestladdade 5000 meters lopp i min Skierg. Det blev precis lika jobbigt som jag hade förutspått. Jag låg och flåsade på golvet i minst en minut efter racet, men det var det värt. Tiden jag fick var 18,48.8 och den tiden är jag riktigt nöjd med i mitt första lopp. Det kommer nog ta ett tag innan jag kör ett sånt race igen för det var fruktansvärt jobbigt. Är det någon som vill prova så är det bara att komma hit och testa.

I morgon blir det ett skidpass igen om inte vädret är alltför dåligt. Glöm inte att rapportera spårstatusen på http://www.skidspar.se.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: