Fredag och mildväder

Ja då är det helg igen, tyvärr så verkar det inte bli något bra väder för oss som gillar vinter och skidåkning. Just nu så har vi 6 plusgrader i Skövde. Jag hade tänkt att köra ett pass på konstsnön idag men jag skippade det. Jag var uppe och tittade till spåret och det såg ganska okej ut men det var riktigt milt. Det fick bli lite Skierg hemma istället. Jag körde 4 st 500 meters intervaller med en snittfart på 1,43s/500m.

I morgon bitti ska vi åka till Stockholm och hälsa på några vänner så i helgen blir det dåligt med träning men trevligt umgänge istället. Stockholm är en riktigt fin stad och det är alltid roligt att komma hit och passa på att titta på något roligt.

Idag var det världscuppremiär och sprinttävlingar. Två svenskar i både herr- och damfinalen och Stina Nilsson är verkligen grym. En fin andraplats och kul att hon lyckades slå sig in bland norskorna. Det ska bli kul att se vad hon kan åstadkomma på distanstävlingarna – tror nog att hon kan bli farlig även där.

Idag pratade jag med Emil i telefonen och som vanligt pratade vi lite om träning. Han hade endast haft tid att träna en gång denna vecka och det blev då 2,5 timme i skidtunneln. Jag frågade hur han orkade det och då berättade han att förra året så körde Rasmus Blom (en kompis) hela 190 mil i tunneln. Det är imponerande… Då kan man snacka pannben!

Så här såg konstsnöbanan ut idag.

Så här såg konstsnöbanan ut idag.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: