Nu var julafton över för denna gången…

Då har julafton 2015 varit och nu är det ett år till nästa. Det låter som en lång tid men snart är den här igen. Det var inte så länge sedan det var jul 2014. Tyvärr så var denna julen inte så vit som jag hade hoppats på. För mig ska en perfekt jul vara -10 grader och mycket snö, dessutom så ska det snöa. Nu var det inte så men julen har varit bra ändå. Familjen samlades hos mina föräldrar som vanligt för att fira in julen och det blev lyckat med mycket god mat och lite sällskapsspel.

Vigo testar sin julklapp - en Bobbycar som han fick av oss

Vigo testar sin julklapp – en Bobbycar som han fick av oss

Idag har jag kört stakmaskin ihop med Josefine. Jag körde först en timma  och sedan Josefine och knackade på så då körde vi 4 X 500m och efter detta körde vi 4 X 100m. Det blev ett riktigt bra pass.

Josefine kämpade på riktigt bra!

Josefine kämpade på riktigt bra!

Nu har vi varit hos mor och far igen och ätit rester från gårdagens julbord. Det var lika gott idag som igår. Tack så mycket! Ikväll blir det mera sällskapsspel med en kompis här hemma. I morgon får vi se vilket väder som man vaknar upp till…. Kanske rullskidåkning, löpning, gym eller stakmaskin – längtar till snön nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: