Tur och retur Arvika

I morse när vi vaknade så snöade det för fullt och det var -3 grader. Vi åt en god frukost och sedan bar det av till Arvika för att besöka Emil, Sanna och deras dotter Signe som föddes 14 december. Det snöade ganska mycket i Skövde men redan i Mariestad så hade snön upphört.

Vid 12-tiden var vi framme i Arvika och där blev vi bjudna på kaffe o bulle av Sanna. Emil var inte hemma när vi kom, han var på väg i bil från Torsby, men vi fick träffa mitt barnbarn Signe i alla fall. Men redan efter en timma så kom Emil hem. Nu har jag äntligen träffat mitt barnbarn och det var en fantastisk upplevelse. Nu är jag även farfar:-) Vi passade även på att dela ut julklapparna till Emil o Sanna eftersom de inte var i Skövde på julafton.

Stolt farfar!

Stolt farfar!

Hemfärden gick ganska bra trots ett snöoväder som gjorde att det tog lite längre tid. När vi kom till Skövde igen så passade vi på att ta en sväng upp till berget för att titta till snöläget och det syntes att de hade försökt med att spruta snö men tyvärr så har det varitl lite för varmt i luften. Vi får hoppas att det blir några grader kallare så att de kan dra igång snökanonerna igen och att vi kan åka skidor i nyår.

Under bilfärden till Värmland ringde en alert bloggläsare och tipsade om mycket bra priser på skidor i två affärer i Charlottenbergs stora shoppingcenter, nämligen Sportringen Outlet och XXL Outlet. Så om ni har vägarna förbi kan ni passa på att göra riktiga klipp på bra skidor.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: