Femman och milen åkbara på Billingen

Trots den lilla mängden snö som har kommit gick det helt okej att åka både femman och milen. Spåren var ganska sladdriga men det var ändå inte många genomslag. Spåren blir ganska snabbt slitna då det är oerhört många som åker skidor där. När jag var uppe och åkte så var det massor med folk där och åkte. Nu hoppas vi på mera kyla under närmaste dagarna så det går att spruta färdigt hela konstsnöslingan.

Ikväll har jag vallat två par skidor inför Mora-Pinglan som går av stapeln 2-3 januari i Mora. Vallan som jag använde ser ni på bilden nedan. IFK har flera åkare med där och vi hoppas verkligen att det går riktigt bra för alla.

Tävlingsvalla inför Mora-Pinglan

Tävlingsvalla inför Mora-Pinglan

Nu närmar det sig slutet på 2015 och idag vi fick lite statistik över vår blogg. Nedan text visar lite hur det har sett ut men det finns mycket mer statistik som vi inte ska tråka ut er med. Vi kommer köra på med bloggen även nästa år och tycker det är roligt att det finns folk som vill läsa den. Följ oss gärna även på Instagram Skidmicke.

Årsberättelse Mickes Skidblogg

Konsertsalen på Sydney-operan rymmer 2 700 personer. Den här bloggen besöktes cirka 26 000 gånger under 2015. Om den hade varit en konsert på Sidney-operan skulle det ta cirka 10 utsålda föreställningar för att lika många personer skulle få se den.

Det laddades upp 536 bilder, vilket tog upp totalt 896 MB utrymme. Det är cirka en bild per dag.

Dagen med mest trafik detta är var februari 16 med 235 visningar. Det mest populära inlägget den dagen var 3:a i Wadköpingsloppet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: