En dag i sjukdomens tecken:-(

Idag var en dag där jag var hemma från jobbet på grund av sjukdom. Detta är inte speciellt vanligt i mitt liv, men tyvärr så går det inte styra så mycket över sånt här. Som ni förstår så finns det inte så mycket spännande att skriva om en sån här dag, det hände liksom inte så mycket. Jag vaknade vid 08 tiden och låg väl kvar i sängen och var allmänt trött i en timma till innan jag släpade mig upp och tog mig en dusch och käkade frukost.

Så här känner jag mig

Så här känner jag mig

Efter detta så tillbringade jag minst en timma med att bläddra igenom alla tidningarna från förra veckan. Det kan ju ha hänt något spännande som jag missat när jag var bortrest, men det enda riktigt intressanta var egentligen Skövdes satsning på berget. Nu är det än så länge mycket prat och liten verkstad. Man har ju lärt sig genom åren att Skövdes satsningar inte alltid går som de har tänkt sig. Det är ju bara att se tillbaka på Billingsskolans idrottshall eller Arena badets tävlingsarena som de inte får arrangera stora tävlingar i på grund av att det visst blev några cm för kort.

Men jag lever på hoppet att de verkligen tänker till lite extra denna gången och verkligen pratar med rätt folk om hur saker och ting ska gå till. Men när jag såg i tidningen idag så blev jag redan misstänksam när man kan läsa att kommunen köper tillbaka Billingebadet för 10ggr så mycket pengar som man sålde för, hmm…duktiga affärsmän vi har i kommunen. Det är tur att inte mina privata affärer är riktigt så dåliga för då hade det varit svårt att bedriva ett vanligt liv. Men vi får hoppas på att det kommer ut något bra av allt i alla fall.

Nu kommer det nog bli en del vallande åt ett gäng som ska åka Billingens långlopp på lördag. Hoppas nu bara att vädret blir bättre än det är just nu ( 4 Plus ). Snön smälter bort oroväckande fort. Jag ska självklart också valla åt Ingela och hennes syster som ska åka Regionklassikern på söndag. Men jag har tänkt att fixa fram Atomic SkinTec till henne så slipper jag valla framöver.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: