Bra skidföre på Billingen trots vädret

Nu ikväll var jag uppe på berget för att titta till IFK ungdomarnas skidträning. Jag trodde att det skulle vara ett riktigt skitföre men till min förvåning så var det ett riktigt snabbt och bra före. Tyvärr så får jag hålla mig någon dag till innan jag drar igång min träning igen. Men idag känner jag mig i alla fall ganska frisk. När det gäller IFK-träningen så är det roligt att se vilken bra snurr det är på träningen. Idag tittade jag på de allra yngsta åldrarna och de är riktigt duktiga. Bra jobbat med träningen –  Petra o Stefan.

I morgon blir det till att börja jobba igen. Jag blir ganska rastlös av att gå hemma och inte kunna träna. Idag fick jag lunchsällskap av Jörgen, han hade handlat lunch som vi åt tillsammans hemma hos mig.

Nu börjar det droppa in lite bokningar till vårt nya förvärv – Strömsnäs Naturcamping. Detta är vårt stora projekt i år och det är roligt att det börja hända lite. Alla våra säsongsplatser är nu fyllda för säsongen 2016 och vi ser fram emot en roligt vår och sommar. Alla ni som har husvagnar eller husbilar och läser här, så är ni välkomna att boka plats i sommar. Det är en väldigt fin camping och det finns dessutom fina träningsförhållanden i form av fina rullskid- och cykelvägar och bra löprundor. http://www.stromsnascamping.se

Idag var Ingela i Göteborg och jobbade och skickade hem en fin bild på sin nyttiga lunch som bestod av linssoppa med nybakt bröd och sallad. Tyvärr var den inte så skonsam mot magen för hon kom hem med magknip. Inte bra att äta för nyttigt 🙂 (vad är det för fel på pizza egentligen)

Nyttig lunch

Nyttig lunch

Till sist en fråga till er bloggläsare. Vi har en blomma som vi har haft i många i år. Den är ful 11 månader om året men när julen närmar sig så blommar den och blommorna är väldigt fina och annorlunda. Hittills har ingen kunnat lista ut vad det är för blomma men vi hoppas på att någon av er kan se vad det kan vara.

Denna blomma är det

Denna blomma är det

 

3 Responses to Bra skidföre på Billingen trots vädret

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Prästhavre heter den! En halv Triac i vinst?😜 Delade länken hos en blomsterkunnig på Facebook. Nu slipper ni ligga sömnlösa😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: