Skidinstruktioner på Billingen

Ikväll hade jag teknikkurs för två tjejer. Det var inte det bästa skidvädret precis men tjejerna var ändå positiva och lyhörda för tipsen de fick. Jag tyckte de förstod, lyssnade och lärde sig riktigt snabbt. Vi gick igenom stakning och stakning med frånskjut. Vi hade även tänkt att köra igenom diagonal men det är inte så lätt när det är ett så svårvallat före och de inte hade det allra bästa fästet. Vi får helt enkelt ta den delen nästa gång. Jag hoppas att de lyckas med sitt mål som var att åka Tjejvasan.

Tyvärr hade jag lite otur idag. Jag åkte lite försiktigt men lyckades trycka ner staven i ett djupt hål i snön och när jag ryckte upp den så gick den av. Jag har max kört tre pass med dessa stavar så det var väldigt tråkigt att den gick sönder idag.

En avbruten Triac stav

En avbruten Triac stav

Idag stod det på IFK:s hemsida att Billingens Långlopp kommer att köras på lördag och även Regionklassiken på söndag. Riktigt tråkigt med det här vädret men det är bara att hoppas på lite kyla så att spåren hårdnar lite i stället för att smälta bort.

Stort tack till Niklas S för svaret på vår blomma. Prästhavre är namnet och nu har vi letat upp skötselråd så nu j-r ska det bli fler blommor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: